Online Biblia  

   

Ki olvas minket  

Oldalainkat 7 vendég és 0 tag böngészi

   

Cikkek

Jézus nem volt félmunkás, de negyed sem!

Ezt, nagyon de nagyon meg kell tanulni a keresztényeknek, mert féligazságban élnek és megvannak tévesztve. Te semmit nem tudsz tenni, hogy Jézus jobban szeressem! Ez a hazugság csapdája, hogy meg kell tisztítani magadat bármitől is, hogy kedvét lelje benned. Ha belelépsz ebbe, akkor folyton azon munkálkodsz, hogy jó legyél és önzetlen. Számtalanszor elbuksz és jön a vádlás.

Mit kell megértened? Azt, hogy a Vőlegényed, Jézus szerelmes beléd örökre és nem fog kiszeretni belőled soha. A Ő szerelme nem átmeneti és feltételhez kötött. Ő meglátott téged és megszerzett magának. Mindent elkövetett, hogy az Övé legyél. Akkor megajándékozott azzal, amit soha senki nem tud adni! Az Örök élettel.

Az eszed, agyad, értelmed, mindegy minek nevezed, még emlékszik a rossz cselekedeteidre. Ezt tudja a sátán elérni. A szívedet már nem, mert az Jézusé. Fel kell ismerned, tudnod kell, hogy te már halott vagy a bűn számára. Senki téged ne kárhoztasson és rossz véleménye se lehet rólad, mert akkor hazugságot terjeszt rólad. Te már nem az vagy, mint aminek a gonosz szájak mondanak. Te az vagy, aminek a Vőlegényed mond.


Ajándéknak van ára?

Mindent Tőle kaptál a Fián keresztül. Mit tudnál neki adni, ami nem az Övé? A hitet? Tőle kaptad. Szeretetet? Tőle kaptad. Jóságodat? Tőle kaptad. Szívedet? Tőle kaptad. Sokan mégis fizetni akarnak a Vőlegényüknek az ajándékért. Nem te jegyezted el Jézust, hanem Ő tégedet. Nagyon jól tudta kit jegyez el, soha nem okozol neki megbotránkozást, csalódást. Meghozta a jegyajándékodat. 


Mi a teendőd?

Legyél Vele. A többi az Ő dolga. Átformálódsz az Ő jelenlétében. Mire kijössz, egészen másképpen fogod látni az embereket
   
© KegyelemFM

Ez az oldal sütiket használ az azonosítás, navigáció és egyéb funkciók kezelése miatt. Oldalunk használatával Ön beleegyezik, hogy ilyen típusú sütiket helyezzünk el az Ön számítógépén. Információ